kläder, plåtning, grillning..

..är iprincip vad min helg består av.. imorgon, söndag, avslutar vi projektet vi har hållt på med de senaste veckorna. ModelIerna fixades under 5 timmars tid igår i skolan men ack så bra det blev.. Trodde inte jag skulle säga det men "jag blev nöjd" Jepp, det där kom från mig! Tröött, seg och med kurrande mage tog jag mig hem från skolan vid halv 6 tiden, bjöd in mig själv på middag hos Cicci och sedan avslutades kvällen med något så ovanligt som film at my casa ;) Somnade rekordtidigt!!
Upp tidigt imorse, självklart är det så att den ENDA lördagen man kan sova ut på typ 100 veckor framöver vaknar man tio, meen inget och tjura för utan jag väckte cicci istället :D stack och handlade bullar jag inte ens skulle äta och sedan frukost. Sedan frukosten jag har varit duktig i think.. istället för att slappa, som normalt folk gör en lördagsdag har jag gjort två olika kontrakt (med hjälp av pappa;)) klippt matilda och skrivit loggbok.. sedan en snabbis in till stan, hämta upp kläder till plåtningen imorgon och hem igen.. lunch och nu blir det ag för fän med matilda gånger 2 och cicci! ikväll blir det grillning och kubb at månsi! :D
gotta run!

summer

I have been a baad girl, har inte bloggat på ett tag nu (igen).. bad bad.. skyller på att jag har haft såå mycket att göra vilket till viss del faktiskt är sant.. låt mig börja i förra helgen, lördes- fest.. cicci gjorde kvällen toppen.. haha! that's all i have to say.. söndes- jobb, vad annars en söndag? :P slutade sju och sen blev det filmis och godis =) måndag- ledig :D lite work igen.. tisdag började skolan usch var inte alls sugen men nu känns det inte allt för jobbigt tycker jag! veckan har  gått på bra tycker jag och jag har varit aktiv in school to.. tycker jag.. igår, egen hårvård fick utväxten färgad,tack tack.. färgade ciccis utväxt, grymt nöjd med det! på kvällen film och fruktbuffé.. mmh! super gott.. somnade redan efter första filmen, oj vad trött jag var.. upp 8 imorse, skönt.. prommis till bussen och nu är det jobb :D sedan malmö med mitt team och göra det sista till vårt projektarbete.. sen ska jag hem och ut och gå i det UNDERBARA vädret.. man blir ju super glad :D sedan 18 års party ikväll =)  nu, vårfräsh sallad :D muums..


don't hold me down

de senaste två dagarna har tillbringats i stugan =) sjukt härligt, igår gick jag och cicci 1 mil.. känn på orden ; EN MIL :P snacka om att vi kände oss lite grymma sedan :) tog tåget hem vid 11 imorse och har sedan jag kom hem hunnit med en lång prommis med matilda samt solning :) feels nice! ikväll.. ikväll, vad fan händer?
en låt som e stuck in my head just nu är :
http://www.youtube.com/watch?v=lRiF-wwZJF4 dessvärre vet jag inte vad den heter :S lite bad men så fort jag vet ska den in på mobilen :D

oc

satt o kollade på oc typ hela natten inatt .. dagarna innan det var det malmö, oc och chill typ :D
imorgon är det stugan med cicci myyyssss myyyss
hihihhi