Sm

Det är lördag and that means att jag är på jobb.. Kom hem från Stockholm igårkväll efter 2 dagar fulla med upplevelser, nya människor, massor med inspiration m.m. Har haft sjukt kul, även fast det inte gick hela vägen.. Men, kan inte räkna med mycket när man inte övar heller. Nästa år säger jag bara, då.. då ska det övas.. och det ska övas och återigen övas. Klarade permanenten förvånandsvärt bra med tanke på att jag typ inte rullat en endaste perm sedan skåneuttagningen (och inte innan skåneuttagningen för den delen heller. shit!..) Var sjukt orolig att jag inte skulle klara det på en timme men när man väl står där flyter det på snabbare än man tror. Långhår gick sisådär, stod på hotellet till 24 nånting på torsdagskvällen och ändrade lite smått.. Det började bra men på nåt sätt försvann tiden sjukt snabbt och jag blev stressad och missade som fan på slutet:( Resten av dagen tittade vi på de andra tävlande vilket var sjukt kul.. Så mycket det finns att göra.. Det är vid sånna här tillfällen man inser hur mycket man faktikst brinner för yrket. Men, (en sak jag är mycket dålig på)..ska man bli något är det övning som gäller! Lovade pappa påväg hem från sturup att nu, nu ska jag börja öva och träna hemma. Yes :P
Sjukt seg när jag kom hem, la mig i sängen och tittade på en film och försvann snabbt in i drömmarnas värld :P När jag vakanade hade jag 10 missade samtal.. Snacka om att vara utslagen.. Trots min djupa sömn (eller kanske tackvare) sitter jag pigg (!) på jobbet.. Borde göra sista delarna av projektarbetet.. (observera borde). I övrigt är det inte allt för mycket som händer.. Slutspurten på skolåret nu.. 1 månad left och sedan är det sommar.
Bilder kommer att läggas upp på pixbox!

maj!

shit, insåg att det var ett taag sen jag bloggade nu..
men hallå, det är sommar.. inte sitter jag här hela dagarna.. (vi säger så)
helgen, långhelg denna helgen var ledig ända sedan i torsdes fram till måndag nästa vecka.. oj inte ens långhelg.. näst inpå lov för fään.. vi gillar det! anyway, i lördes i think var det lomma och 18 års feest, otroligt lyckad i must say! mucho dans och ett antal.. ramlingar på alla möjliga ställen.. ;)  söndes blev det så orginellt film aand chips och inte minst dippa.. men det var vi fantamig värda :D måndag var det på igen.. valborg.. som började på work där jag fick byta om, fortsatte på bussen där jag fick sminka mig och tillsammans med matilda hälla i mig some scoop ;) i lomma hoppade lommababesen på och väl i bjärred var det till en början nice men folket försvann, musiken blev kääss och kvällen blev booring.. vi gjorde det bästa av situationen och låste in oss på toan i ett omklädningsrum.. matilda geee hooka och jag och matilda stack hem när folk började städa, sitta i soffor och vara  allmänt tråkiga.. det var dags!:P
Igår var det tjill och likaså idag.. soool :D finns inget bättre att stiga upp.. (kring 10/11 tiden), ta med sig täcket ut och lägga sig i bikini och fortsätta sova där.. ah its summer! IT IS!
Ska lyssna på some new musik nu och lägga in på mobilen sedan blir det en sjukt nice bok - gossip girl.. den har allt.. kan inte förklara vad det verkligen innebär att vara tjej bättre själv ;)

bilder kommer!