sick

kom hem från brighton igårkväll vid halv 11.. med en hals som gjorde sååå ont ! hemma möttes man av fulla grabbar vilket är det man som mest önskar när man är trött och sjuk. ;) efter ett tag begav dem sig vidare och jag och sofia kunde äntligen sova.. har haft en för jäävlig natt, min hals gör såååå jävla ont.. vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. vädret är FINT idag, såklart.. eftersom jag inte kan gå ut. hade velat o pressa hela dagen i hyde.. :( men det kanske egentligen är lika bra att ja åkt på en rejäl förkylning då jag sakta men säkert börjar runna out of money.. aj aj..
 
anyway, som jag sa var jag i brighton med kopparbergs i helgen.. fin stad japp och jäävligt soft jobb hela helgen!
var ute i fredes och ställena låg längs med stranden.. de va nice...

men det är fan inte mycket som är kul när man e sjuk :( bläääääääää.... ska kurera mig hela dagen.. är trots allt ledig sön mån tis och ons.. inte helt fel :D

hör nog av mig mer sen
x

someday

heey guys!
just nu sitter jag bakfull och jävlig hemma på marble arch och surfar runt lite..
börjar jobba kl 5 och innan dess ska jag hinna med fika/lunch med sofia, tvätta, städa undan lite... bakfull...
det är inte skoj.... alls faktiskt..
igår var vi o såg matchen en stund.. lite patriotisk blir man ju.... men det var skoj... i guess.. stannade dock inte så länge.. gick vidare till nått annat ställe... eller blev bjudna till ett annat ställe helt enkelt av några shysta amerikanare.. real fun!
imorgon ska jag till brighton.. vet inte om ja skrev det tidigare men de ska bli riktigt skoj! två nätter blir vi där..... har hört att utelivet ska va riiktigt nice.. !!
nä, nu ska jag och min huvudvärk dra oss mot tvättmaskinen... suuuuuck

x

real life!

tänkte förse er med lite update från london!
varit här i 4 dagar nu och efter en tur förbi svenska affären (ofcorse) och en sväng runt oxford street och piccadilly känns det som om man blivit lite mer lokaliserad.
häärligt folk överallt, mestadels svenskar.. än så länge iallafall.
gjorde promotionjobb för kopparbergs i leeds och manchester i helgen med ett gäng på 8 st svenskar.
gick runt på olika pubar och barer där vi delade ut free samples av kopparbergs päroncider. lätt och jävligt skoj jobb.
får dock se hur mycket jobb det blir för dem då de tyvvär började anställa för 4 veckor sen, så de har redan fullt men vi får la se helt enkelt. imorgon ska jag på intervju på ett diner där en av tjejerna i rummet jag bor i jobbar.
går annars bara runt och glassar på dagarna... lite powerwalks i hyde park... shysta uteställen osv osv.. maan, i could get used to this!
well well.. annars då... gud, det händer saker hela tiden tycker jag..
älskar folket man träffar. inte alls komplicerade.. bara jävligt shysta och coola!
på fredag är det tydligen midsommarfirande i hyde park.. med svenska köttbullar, inlagd sill och nubbe. ha ha.. lite sentimental blir man ju.. trots man bara varit ifrån sverige i 4 dagar!

ska försöka få lite sömn nu!
xoxo


hey där

seeeg vecka framöver vill jag ju lova.. tackochlov att våra lektioner slutade för mer än en vecka sen.. har varit ledig sen i måndes :P och till måndag next week. så det är nice.. kan fokusera på alla studentfiranden och så vidare.. och packningen.. för om en vecka är de london!

jätte seg på å skriva.. ska snart börja göra mig i ordning ännu en gång.

ciao