thinking

Step one you say "we need to talk", he walks
You say sit down it's just a talk
He smiles politely back at you
You stare politely right on through
Some sort of window to your right
And he goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
And you begin to wonder why you came

how to save a life

älskar den låten! måste. ha. den. låten. :)
igår var trevligt haha även fast det inte riktigt blev som förväntat.. idag kom jag faktikst upp utan större problem och sprang tillochmed till bussen.. men det var inte för att jag är ambitiös utan jag var nära på att missa den.. men man kan ju alltid låtsas.. :) nu är jag på jubb, slutar 2 och då blir det malmö på rekryteringsmöte.. kanske blir det så att jag ska jobba i rhodos i sommar.. får iallafall ta mig en titt idag.. typ :)
och sen kommer cicci hit i think om hon kan nobba ikea vill säga ;)

fint

och så var praktiken sluut och helgen kommen.. trivdes jätte bra där var lite tråkigt o ta farväl ;)
satt nyss vid middagsbordet när pappa säger att han har en rolig sak att berätta.. alla bara jaha.. ?
"jaa, och sen ska åse tävla i sm i stockholm den 11maj" hihi.. i did it :D såå, nu blir det till att öva denna gången.. flitigt!:D
ikväll ska vi ut och nu ska jag ta mig härifrån !


iihh

Haha, noterade nyss att matilda INTE lyckas hålla sig ifrån bloggen :P well done där honey.. alltid kul att läsa the latest ;) nuu är tävlingen över vilket är lika med VILA! inga sena nätter i skolan, inget kastande av dockhuvud.. osv :P haha eller jo, kanske blir så för jag ska maby till sthlm :D:D vi får väl seee...
helgen, fredagen var lugn, var sjukt seg efter en HEKTISK vecka.. lör, tjejmiddag plus partaj.. tjejmiddagen var minst sagt lyckad.. det var hela kvällen by the way ! :) söndes var det jobb och jag hann tillochmed spendera lite tid med cicci.. idag praktik och stan med ingen annan än cicci... haha !

"sover du?"
"nää"
"säker?"
"mmh, (mummel)
..eller det gör jag fan"

you can just guess ;)

totalt sluuut

okej, jag deckar nog vilken minut som helst men vill inte let u darlings down så jag skriver några små korta rader trots min enorma trötthet!! praktiken var sjukt nice, trivs verkligen.. härligt folk, fin salong osv osv.. efter att jag slutade (kl 6) var det skolan som gällde.. sååå efter blondering x 10000000 typ så är jag HEMMA! och trött som ett svin, mina fötter gör ont och mina ögon kan inte hålla sig uppe länge till..sååå, dags för sömn
over and out


workworkwork

Yeeees det är work som gäller för min del de närmaste 3 timmarna är det nu.. boooring jag vill HEM.. hem till min säng.. åh..den är varm och lockande.. även fast det inte var den jag steg upp ur imorse.. men anyway :P
Nej, jag ska kämpa vidare här i 3 timmar.. TRE timmar.. en lördagsmorgon.. Luckily var jag inte ute igår utan drog över en sväng till cicci.. även kallad kissi ;) namnet hon verkligen gjort sig förtjänt av.. sooom vanligt hade vi en mycket trevlig kväll :D Men ikväll.. ikväll kanske det får bli något roligt istället :D kanske? det ska bli något roligt.. Känner dock sjuukt mycket stress över tävlingen eftersom jag FORTFARANDE inte kommit på någon frisyr än.. det är jag.."varauteisistaminutenåse"! yay! aaaja, jag lägger tanken långt bak bland de andra och tänker på det... sen :D
Jag gillar vädret vi har fått.. underbart! blir superglad och dessutom får man en jävla massa inspiration till vårkläder.. skulle iochförsig vara bättre om jag fick inspiration till en uppsättning.. men vem vet kanske slår det mig som en blixt imorgon.. idag är det ju trots allt blåsigt!


3 veckor!

Ooch så var denna vecka slut och jag har 3 veckors ledighet från skolan :D. På måndag är det praktik och salongen var i mitt tycke heelt okej! Tror att det kommer bli kul. Om en vecka.. idag(!) är det tävling på g och jag har fortfarande inte kommit på någonting att göra.. Det löser sig väl i hope..
Har inte mycket att göra en sånhär fredagseftermiddag, försökte få med mig matilda ut på en glass men hon gick tydligen på "pulverdiet" sedan förra fredagen.. satsigt! Själv orkar jag inte med sådant just nu.. men helt dålig är jag inte.. jag har åtminstonde börjat träna.. creds to ME :D
ikväll blir det lundia förmodligen och på tal om det så ska jag ringa linnea nu.

gliiiiider

Som sagt är jag inte duktig på att uppdatera min blogg.. 
Idag var första riktiga vårdagen på detta året, that really made me happy! men poor me fick stanna i skolan och rulla perm :( som tur var sken solen fortfarande när jag vandrade från skolan till bussen.. :D
när jag kom hem var jag riktigt duktig, gjorde en hel långhårsuppsättning.. kanske inte precis blir den jag ska tävla med men nu har jag iallafall kommit en bit på vägen ! Efter deet, prommis med cicci och solning.. dagens nyhet är att gamla solana (kommer inte ihåg nya namnet) har fått ett nytt solarium which är bra! super bra :D
Nu är jag hemma och ska snart nörda mig som många andra nördar framför prison break.. jag är bara föör nördig!
hoppades få träffa mattis imorgon men nix, blir ingen simning utan gym med pappi istället :)
På måndag har vi som sagt praktik och fick reda på att jag ska vara på något ställe called struktur.. låter bra iallafall... återstår o se..

NU vill jag köpa vårskor!

the words you say to me

gårdagen var.. hm.. hoppar över att kommentera den tillochmed.
någonting hemskt hände mig även i lund.. igår var inte min dag inte.. VERKLIGEN inte.. börjar fundera på om mina röda skor bringar mig olycka...

idag är en sån där skön dag, solen skiner ute ska snart fixa mina naglar, ansiktsmask och solning och sedan tar man kvällen som den kommer.. :) imorgon är det work men ser det inte som någonting jobbigt, än i allafall.

"asså jag förstår mig inte på vegetarianer, de gillar djur men de äter inte kött,
vilken osis då att nästan alla djur är gjorda av kött"
best of kvarteret skatan

mask!

En sjukt discusting sak hände mig nyss.Det var hemsk! Jag trippade från bussen i mina röda klackaskor med korksula.. Plötsligt kändes det som om ena klacken var sönder eller något men jag tänkte jag kollar det när jag kommer hem..Såå, väl hemma tar jag av mig båda skorna, tar runt klacken på den ena skon och vickar lite..Nej, den var hel. Men till min fasa upptäcker jag en sjukt äcklig mask på min vänstra hand! Jag slänger allt jag har i händerna; väska, mobil, nycklar, påse ner på golvet, ger ifrån mig världens skrik och kutar till närmsta kran, tvättar händerna i 5 minuter med diskmedel..Och masken som ligger på golvet får 1 kg papper på sig och hamnar sedan i toan.. 
Det var hemsk.. Jag har fortfarande rysningar.. 

I öövrigt har dagen varit bra.. Började med väärldens roligaste arbete i skolan idag.. Nej, jag skojjar inte. det kommer bli kul! Vi ska ta fram en kollektion för 2007. Kläder, smink, hår...Rubbet! Skaffa fram modeller, fotografera med fotograf i studio, fixa kläder från olika kedjor and so on and so on.Det mindre bra är att vi inte har så mycket tid på oss så det blir lite intensivarbete. Men det är bra. Jag jobbar bra under stress! Resultatet ska bli en kollektions bok för 2007 - "JB collection 2007", fyndigt va? Om 1 vecka går vi på praktik :D och om ynka 2 veckor ska jag tävla. Lite nervis är jag allt. Fick min långhårsdocka idag. Helt ny. Så nu är det bara till att börja öva. Är lite sent ute, tyvvär, men det ska nog gå bra iallafall. Om inte så blir det iallafall en upplevelse.

Ska in till lund a bit later med cicci, fixa mina fransar, fika på e house efter det och sedan ska jag jobba i sisådär en timme. Sedan blir det utgång i malmoe. Imorgon hoppas jag på i princip samma sak men vi får la se vad dagen har att ge. Söndag work igen och sedan är vi back at monday. En veckas skola, 2 veckors praktik och sedan är det lov - igen!



image5
Här har vi då vad jag önskar mig i.. fredagspresent.. Så om någon snäll person där ute har lust att ge mig denna underbara parfym från Juicy Couture för 300$ så välkommnas det med öppna armar! Bara flaskan är ju värd halva summan!
I <3 Juicy!

för det heter oboy

"du är grym du kan svepa oboy" ;)

Well it kind of makes me nervous..

min blogg uppdateras endast för att glädja mattis och förhoppningsvis få henne att tillfriskna soon!

jag hade matte en timme idag sedan blev jag trött och fick ont i magen och tog bussen hem, väl hemma somnade jag vid tvn sedan solning och sedan klippning av johanna. det blev grymt, tyckte det passade henne sjukt bra! jag ÄR grym ;) sedan film at cicci's och nu är jag hemma, ska sova vilken min som helst sjuukt tröttis är jag.. imorgon börjar jag halv ett :D ska dock ut och träna lite före det så jag får väl dra mig upp lite tidigare än tänkt!



image3

galet!


coolt



eftersom jag har sjuukt mycket att göra följer nedan en lista på lund/malmös härligaste cafén
det skulle bli en top 5 lista men jag ändrade mig.

1.E house (centralen),lund
2. Waynes (stortorget), malmö
3.E house (mittemot storgatan),malmö
4.E house (hansa), malmö
 
3an och 4an var riktigt svåra att placera men, tillslut blev det såhär.

vad är inte roligare än att skriva en argumentative essay? försökte komma på något.. men jag är out of ideas alltså!
Och idag har jag inget annat att se fram emot än att rulla en permanent! DET ser jag verkligen fram emot... mmh min underbara tisdagseftermiddag!
blir det fika ikväll blir jag GLAD.

Och nu verkar det vara dags att lära sig VARFÖR man ska använda hårvårdsmedel.. AH, jag undrar jag...

efter en het diskution

så kommer här våra argument FÖR otrohet.

  • Får man möjlighet att testa någon annan kan man se om känslorna man har för den personen man egentligen är tillsammans med håller trots detta.
  • Folk blir gladare av att bli uppvaktade av flera stycken samtidigt vilket kan resultera i att alla blir gladare överlag mot varandra.
  • Man behöver inte binda sig vid en människa utan får möjlighet att prova sig fram samtidigt som man, om man är i ett förhållande kan ha det som en säkerhet ifall det andra skulle gå åt pipan.   
  • Man kan samla erfararenhet i det andra förhållandet som man sedan tar med sig tillbaka till sin partner för att krydda till vardagen eller ett trist sexliv med. 
  • Den man är otrogen MOT är den som är den felande länken eftersom att om man är otrogen är det bara ett bevis på att man inte får vad man vill i sitt nuvarande förhållande.
  • Man kan söka sexuell tillfredställning och närhet från en annan utan att ens partner vet något och blir sårad. (Som kanske inte ens partner kan ge en under en tid kanske.


    Haha, gillar våra svenskalektioner!

can'tgetyouofmymind

Det blev visst ingen skola idag heller.. Men imorgon så.. IMORGON! Det lovar jag här och nu.
Dagen har tragiskt nog gått åt till att ligga i soffan med mat, film och godis.. med cicci! :D
Ah, vi är så grymma vi!

Helgen var helt ok, men har dessvärre satt spår i min hals som nu låter som en blandning mellan en kråka och.. en gnisslande dörr :S ?

Back to tvn där, i suppose, cicci still ligger och sover :P


paris, kävlinge och bk

"vem faaan har kletat chokladsås på hela toan?"
alla tystnar, cicci skiner upp ; "chokladsås? :D, jag!"

Haha kvällen var lyckad babes! synd bara cicci hade lite svårt att gå tillbaka till stationen och att matilda av någon anledning kom bort :P men överlag såå :P

min hals är inte nådig idag alltså!!

NU kommer sötismatilda hit och vi fortsätter väl vår degardag framför tvn med massa käk ;)


my girl wants to party all the time..

Yeah, hemkommen från jobb, sitter och lyssnar på heeeta låtar!
Några som INTE är lika heta idag är inga mindre än cicci och matilda :P hoho.. told ya ;)
IKVÄLL.... JAG ÄR LADDAD :D

...

Lyckades visst få mitt inlägg från igårkväll publicerat ändå..?
Hm.

Fredag, och det är helg!

Efter att ha suttit i ca 25 minuter igårkväll och flitigt knapprat ner ett låångt blogginlägg hänger sig till min fasa hela blogg.se. Tack för den!
Men hey, jag är tillbaka idag :)

Klev upp ur sängen imorse och kände mig inte alls kry.. snoozade alarmet på mobilen vilket resulterade i en mild försovning. Trots detta hann jag med 07.24 bussen... Yay!
Roliga som mina lärare är bestämde de igår att idag sätta in en svenskalektion på morgonen istället för frisörlektioner hela dagen. Skönt, tänker väl ni, men så är tyvvär inte fallet. Visst det skulle varit väldigt skönt OM det nu inte hade varit så att min enda frisörlärare var sjuk. De måste komma på någonting, de där lärarna.
Aaja, jag tog mig iallafall flitigt till skolan som den skolpigga människa jag är och praktiskt taget sov mig igenom hela svenska lektionen i en soffa. - TACK, eget arbete!
Nu vill jag bara tillägga till er som av någon anledning tycker jag klagar.. våra dagar är uppdelade i två lektioner, vardera 3 timmar långa med en halvtimmes rast någonstans i mitten av dem. så!

Efter svenskan var det snack om att ännu en lektion skulle läggas till, nämligen engelska.. Nej, inte den här gången tänkte jag ilade snabbt iväg mot bussen.
Träffade min lunchkamrat (ingen mindre än Stage) på Hansa och letade snabbt upp ett ställe att luncha på.
Efter en stor portion Spaghetti Carbonara bar det av hemåt och nu gör jag inte mycket annat än att sitta här.

Juicy overallen är på, håret uppsatt, tvn på.. Det är nästan så man kan tro att jag har att se fram emot en lugn fredagskväll.. Men, ack nej, klockan 5 börjar mitt 5 ½ timmars arbetspass.. I just LOVE it!
Matilda och cicci verkar på allvar tro att jag, efter att ha jobbat, kl halv 11 på kvällen är superpigg på att se film med dem. Kör på det, darlings:) 

Imorgon blir det tydligen Dk, sedan utgång med världens underbaraste.

So long :D