jimmy choo

den 14 november är det jag som står först i kön utanför H&M då de lanserar deras kollektion efter sammarbete med JIMMY CHOO... cant wait!! lätt värt att köa för!





catch up

heej lovees!!
har varit fullt upp på sistonde så har varit kass med uppdateringen här på bloggen...
iallafall.. älskling kom hem i måndes förra veckan.. mys med honom hela kvällen så underbart o få pussas med honom igen... man inser verkligen hur mycket man tycker om någon när man inte får träffa den personen på länge och allting inte är så självklart som annars.. ÄLSKAR DIG GUBBEN!
var ledig hela förra veckan båda två så sov ut på tisdagen och stack en sväng till dalby stenbrott.. grill på kvällen.. sjukt härligt väder..
testade även vattenskidor i andra dennis stuga.. haha.. well.. det kunde väl gått bättre.. efter första försöket var en nagel bruten .. och sen gick det bara utför... aahhhg.. aj aj aj vad ont jag hade i mina stackars fingertoppar ..:(
i torsdes tog jag och älskling bilen mot landskrona och båten över till ven hyrde en stuga där och hade suupermysigt.. dagen efter begav vi oss mot tylösand och halmstad.. även det underbart mysigt.. sen blev det en hel del körande upp mot skara där vi övernattade en natt och sedan träffade upp med dennis , mange och erika på skara sommarland där vi var hela dagen.. tur tänkte jag .. sol + vatten... solbränna! men icke.. för en gångs skull smörjde jag in mig med solfaktor 20 ( why why why) och solbrännan blev väl inte så synlig som jag hade hoppats.. .:( det plus att det dök upp en massa moln framåt eftermiddagen..
vi körde hem på kvällen var väl hemma i eslöv vid 23 så vi fixade till oss lite och gav oss ut och partajade lite.. hihi rätt bra seg på söndagen  iaf.. men en underbar helg / vecka har jag haft iallafall..
tiden har gått så snabbt och det är redan torsdag.. .. i måndes började jag jobba på riktigt på salongen och är så glad för har haft så fullt upp hela tiden!! riktigt riktigt roligt.. det får en att vilja kämpa och jobba hårdare och hårdare..!!
har tillochmed börjat få koll på hela den här företagarbiten.. det klarnar efter ett tag kan ja iaf säga..
mer roligt som har hänt... cicci my looove har kommit hem från 2 v i rhodos:D kul att ha henne hemma även fast hon är brunare än mig.. så jag visar mig helst inte med henne den närmaste veckan, tack ;)


nej gud vad jag babblar.. nu ska jag måla mina tånaglar i någon fin sommrig färg.. ... jobb imorgon!!

kiss kiss sweeties





älskling grillar :D